Telemarketing

Her kan du læse om hvilke muligheder telemarketing hos Phoner2support giver dig.

Få flere kunder med telemarketing

Phoner2support er et specialiseret telemarketingbureau med mange års branchekendskab. Vi anvender en række kriterier i vores arbejde, der alle er med til at sikre at de emner vi finder, nu også kan føre til salg. Alle produkter og kundesegmenter gennemgås nøje inden vi begynder at ringe ud. På denne måde sikrer vi, at de kundeemner vi ringer til er relevante for din virksomhed.

Telemarketing er en fremragende kanal til at komme i dialog med nye potentielle kunder. Når du benytter Phoner2support som telemarketing freelancer, får du en tæt og kompetent samarbejdspartner, der hjælper dig med at øge kundetilgangen.

Sådan finder vi relevante kundeemner

Vi benytter dataprogrammer der giver direkte adgang til beslutningstageren i den pågældende virksomhed. Dette sikrer os, at vi kommer i dialog med de rigtige mennesker helt fra start og ikke spilder tid ved at komme i kontakt med en masse kundeserviceafdelinger. Vores salgsteam består af erfarne erhvervsfolk med erfaring fra flere forskellige brancher. Dette skaber et solidt fundament når vi laver det opsøgende salgsarbejde.

Det får du, når du bruger Phoner2support til telemarketing

  • En strategisk tilgang til telemarketing. Vi mener at størstedelen af succesen ligger i forberedelsen.
  • Altid fuld fokus på kvalitet, da det er kvaliteten der baner vejen for et godt samarbejde. Vi vil hellere ringe til 5 relevante kundeemner i stedet for 10 tilfældige.
  • Vi lægger vægt på dine værdier, som afspejler sig i alle vores telefonsamtaler. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i din virksomheds kultur og værdier, så vi kan repræsentere jer bedst muligt og være en af jer.
  • Med Phoner2support får du et telemarketingbureau, der forstår netop din forretning. Vi sætter os altid 100% ind i din virksomheds mål og visioner, så vi fra start ved hvordan vi skal gribe det opsøgende salgsarbejde rigtigt an.

Sådan arbejder vi med telemarketing

Når du vælger Phoner2support til at varetage det opsøgende salgsarbejde i din virksomhed, starter vi altid ud med et personligt møde. Her får vi afstemt forventninger, sat succeskriterier op for kampagnen samt gennemgået potentielle kundeemner. Vi benytter programmer, der hjælper med at finde værdifulde emner samt de rigtige kontaktpersoner. Efter vores møde modtager du en potentiel emneliste, som du godkender. Herefter går vi i gang med at ringe kundeemner op.

For os er en god dialog ekstremt vigtig for et succesfuldt samarbejde. Derfor fører vi altid en tæt dialog med vores kunder og vi rapporterer dagligt i forløbets start. Det betyder tryghed og troværdighed for alle parter.

Du er altid velkommen til et uforpligtende møde på vores kontor i Egedal, hvor vi gennemgår dine muligheder med telemarketing.

MERE END 43 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet består af modne erhvervsfolk med mange års erfaring – vi benytter til tider eksterne samarbejdspartnere, som medvirker til at vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

mt|assignment|

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 61 78 78 67 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:
▪ Timepris
▪ Dagspriser

Bag facaden

Phoner2Support har hjulpet en lang række af virksomheder med at styrke deres salg.

Tilfredse kunder

Års erfaring

deltagere til peptalk

Opkald fortaget

Er du klar til at få styrket dit salg?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi svarer indenfor 24 timer.