Strategisk Markekting

Er der ingen ved middagsselskabet, der har hørt om din virksomhed? Selv om, du sælger et fantastisk produkt? Eller kører din veletablerede virksomhed på skinner, men du har for travlt med daglig drift til yderligere markedsføring? Har du ikke ressourcer til at ansætte en fuldtids marketingansvarlig? Det kan også være, du har mistet overblikket over et konstant foranderligt udbud af marketingkanaler og -redskaber, og du frygter, at blive løbet over ende? Lige meget hvad bør du overveje at få lidt hjælp til din strategiske marketing.

Strategisk Marketing behøver ikke koste en formue, men kan med et par simple analyser og en effektiv strategi betyde forskellen på glemsel og succes. Hos Phoner2support kan vi sikre, at du markedsfører din virksomhed og dit produkt mest effektivt. Hvis du har behov for det, identificerer vi din virksomheds kundepotentiale og kundesegmenter, og vi afdækker, hvem dine største konkurrenter er nu og i fremtiden. Og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at målrette din markedsføring, så hver eneste krone i dit markedsføringsbudget skaber størst mulig værdi for din virksomhed. Så dine kunder bliver mere tilfredse, og din omsætning stiger.

Sådan arbejder vi

Hos Phoner2support er hver eneste marketingplan specifikt tilpasset din virksomheds nuværende situation samt mål og ønsker for fremtiden, og den tager udgangspunkt i din virksomheds behov og økonomi. Strategien kan være alt fra nogle få tiltag og simple råd om nye marketingredskaber til en udførlig handlingsplan, som du kan implementere i forhold til dine kunder og andre stakeholders.

Har du brug for det, hjælper vi dig også med at eksekvere planen, og vi analyserer fremgangen undervejs, så du kan sikre, at resultaterne lever op til strategiens målsætninger. Hos Phoner2support er det essentielt, at vores kunder får en værdi af deres investering, og det er vigtigt at understrege, at samarbejdet med din virksomhed ikke kræver, at du bruger alt din tid, eller at du skal grave for dybt i lommerne.

Hvordan kommer vi i gang?

Som det første holder vi et gratis og uforpligtende møde. Kommer på besøg og tager temperaturen på din virksomhed, og vi danner os et overblik over de krav og udfordringer, som din virksomhed møder her og nu. Vi tager også en snak om de forandringer, som I formoder at kunne stå overfor i den nære fremtid. På samme møde giver vi også dig en grundig introduktion til os selv og til vores tilgang, og når vi er kommet så langt, beslutter du og vi i fællesskab, om vi skal gå i gang med et egentligt samarbejde.

Når det er på plads, vil vi i den næste fase for alvor komme til bunds i jeres ønsker og behov. Vi vil sandsynligvis bede om adgang til mere udførligt materiale, da det er vigtigt, at vi får den fornødne viden til at kunne hjælpe jer bedst muligt. Vi vil desuden holde et eller flere møder yderligere, og så vil vi gå i gang med at udforme den strategiske plan, der skal sikre jer den størst mulige effekt fremadrettet. Hvis I er tilfredse med denne, er det op til jer, om I selv vil implementere den selv, eller om I ønsker hjælp til denne fase også.

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak på tlf. 70 22 02 92.

MERE END 43 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet beståer af modne erhvervsfolk med mange års erfaring – vi benytter til tider eksterne samarbejdspartnere, som medvirker til at vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 70 22 02 92 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:

Timepris
No Cure No Pay
Provision af dit salg

Kontakt os for mere info

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

3 + 1 = ?

Phoner2support ApS | Tlf: 70 22 02 92 | Mail: Jannich@phoner2support.dk | CVR 30 48 38 20 | Privatlivspolitik