Velkommen til Phoner2support                                                                   logo nyt
Tak for din interesse for at møde mig
Jeg har hermed fornøjelsen af at præsentere dig for min virksomhed Phoner2support ApS, der arbejder med, og har fokus på at støtte både små, mellem og store virksomheder i deres daglige telefonsalg, mødebooking & Salgstræning
I hverdagens arbejde skal du vide, at du ikke møder en ”karl smart” i jakkesæt med hurtige løsninger for at skabe et her og nu resultat – ikke at jeg ikke kender til den ”model” men jeg ved hvad der virker!
Hverdagens salg for hverdagens mennesker i hverdagens Danmark er for langt de fleste lig med hverdagssprog i hverdagstone… og hårdt arbejde. Sådan er jeg … jeg tror ikke på, at vejen til succes hverken er smart eller hurtig – for sådan er virkeligheden bestemt heller ikke.
Vejen til bundlinjens vækst – skabes via forberedelse, flittigt arbejde og vigtigst af alt mine mange års erfaring med telemarketing.
Fordelene for dig ved at benytte en ekstern virksomhed som min, ja den er mange – du slipper for oplæringen i salg, salgskurser, kontordrift, firmatelefon, firmabil, pensionsordninger, overenskomster og ferie/fri dage etc.
Arbejder jeg på ren provision (No Cure No Pay) ?
Nej jeg arbejder ikke på ren provision – Derimod tag jeg en testperiode, hvor vi derefter udregner en No Cure No Pay i fællesskab – det vigtigt for mig at kunden er med hele vejen, – Ellers er muligheden en fast timepris som størstedelen af mine kunder vælger. Der ingen opgave der ens – og derfor er behovet der altid for at få testen salgsopgaven af, for at yde den mest optimale og fair løsning for begge parter.
Skal vi tag snak og se på muligheder – kontakt mig på tlf : 61 78 78 67 – mail : Jannich@phoner2support.dk
telesaelger-jannich-rindom
 
Jannich Rindom
Phoner2support ApS
www.phoner2support.dk