SEO – SÅDAN KOM JEG PÅ SIDE 1 UDEN EN STØRRE INVESTERING
 
Indledningsvis vil jeg starte med at sige, at jeg på ingen tænkelig måde er en SEOHAJ tvært i mod.
Men jeg synes personligt det vigtigt at være godt placeret i forhold til google og de virksomheder som søger ens ekspertise. Jeg har længe gået med tankerne om at investere lidt på SEO kontoen men synes det var sindssygt svært at finde ”den rigtige til opgaven” Bla. Fordi jeg modtog utrolig mange tilbud, hvor priserne varieret markant.
 
Derfor valgte jeg i starten, at gøre mig mere synlig ved at oprette mig som bruger på følgende:
 
Presseudsendelser.nu (Udsendte en ”pressemeddelelse”)
Egedalforum.dk (som er en lokal bruger site for borgere og erhvervslivet i Egedal)
Blogindlæg og aktiv på div. debatter på AMINO
Hertil gode råd og vejledning i forhold til telemarketing i iværksætter grupper på de sociale medier.
SEO hjælp på samlet 20 timer fra en SEO konsulent
Det har resulteret i at når man søger f.eks. på;
 
Mødebooking Roskilde – er jeg nr 1. (google)
Mødebooking – er jeg placeret på side 2 hvor jeg for blot tre uger siden var på side 16 (google).
På en lille måned har jeg haft mere end 2.284 Sessioner, brugere 1.891, Sidevisninger: 4428.
Det har resulteret i mere end 25 henvendelser, hvor størstedelen har fået et tilbud.
Så virker SEO – Helt bestemt, det kostede mig under 6.500,- med forbehold for de mange timer jeg selv har været aktiv på div. medier. Personligt synes jeg det helt fantastisk – men hver tålmodig “man kommer ikke på side 1 fra første dagen”
telesaelger-jannich-rindom
Med venlig hilsen
Jannich Rindom
Phoner2support
Mødebooking, telesalg & Salgstræning