Indledningsvis skal det siges at jeg aldrig har været den store IT ekspert.
SÅ LYKKEDES DET FANDME:
Det er en helt fantastisk følelse at se sin lille virksomhed lægge og konkurrere med de store virksomheder i branchen, som uden tvivl kaster mange penge i AdWords.
Tænk engang at min lille forretning er på side 1 med flere søgeord – det er helt fantastisk.
Jeg skrev for noget tid siden, et lignende blogindlæg med forbehold for det helt tunge søgeord: Mødebooking, der var jeg stadigvæk på side 3. Den er nu på side 1. Processen har været lærerig og fascinerende… SEO er en jungle og jeg har i min opstart indhentet mere end 5 tilbud, alt lige fra 5.000 kr. og i den tungere ende af 25.000 kr. – problemstillingen for mit vedkommende var/er at jeg ikke forstår mig på SEO Snak. Så i stedet valgte jeg at fokusere på hvad jeg kan bidrage med på de sociale medier så som; hvordan skaber du succes med telemarketing? Din første ringedag som opsøgende sælger? Hvad er god telemarketing osv.
Hvordan er succesen så kommet dertil, hvor den er i dag og har jeg fået arbejde ud af det?
Dette skyldes uden tvivl at jeg har fået kigget mine tekster igennem af en professionel  og har fået det tilpasset til mit formål – dernæst er det de mange sociale aktiviteter bla. via AMINO & Facebook som skyldes min succesrate. Jeg har fået næsten 2800 Sessioner på under 2 måneder – det er jeg ret imponeret af.
Jeg har modtaget 48 henvendelser, hvoraf en håndfuld af dem er blevet kunder.
Så mit bedste råd herfra er;
Vær aktiv på de sociale medier og fokuser på hvordan du kan bidrage med gode og konstruktive debatter/ indlæg.
Et lille stemningsbillede :
side1_mødebooking
 
Rigtig god aften
telesaelger-jannich-rindom
Med venlig hilsen
Jannich Rindom
Mødebooking, Salgstræning & Telemarketing.