Hvorfor salgstræning?

Du skal vælge salgstræning hos Phoner2support, fordi du vil styrke dine salgskompetencer inden for en bred række af områder i salgsgamet. Vi gør dig mentalt og teoretisk stærk og vi lærer dig at arbejde mere struktureret, så du får mere ud af dit opsøgende arbejde. Du styrker dine kompetencer, så der kort sagt bliver solgt mere!

Hvor mange nye kunder skaber du om ugen?

  • Hvor mange nye potentielle kunder opsøger du om ugen?
  • Hvor meget nysalg genererer du om ugen?
  • Hvor ofte får du booket de møder du skal?
  • Er overspringshandlingerne blevet en fast del af dit salgsarbejde?

Undskyldninger er der nok af og de opstår når man bliver usikker på opgaven, og er styret af frygten for afslag. Undskyldningerne indtræffer når vi har mere fokus på det vi er bedst til.

Man kan opleve telefonen bliver meget varm og at telefonrøret bliver så tungt, at man slet ikke kan løfte det. Stemmen ændrer sig og vi taler enten meget hurtigt eller meget lavt, så kunderne ikke forstår hvor vi ringer fra og hvad det er vi egentlig vil.

Ofte har man en ide om hvad det er man gerne vil kommunikere, men i realiteten kender man sjældent modtagerens svar og forventning, hvilket kan skabe forvirring i dialogen, som i sidste ende kan føre til et unødvendigt afslag.

Salgstræning handler om træning!

Et møde med kunden i den virkelige verden bør være nøje gennemtænkt og struktureret i den rigtige ramme. Det er ikke nok bare at ringe til kunde efter kunde hvis ikke man ikke gjort sig nogle grundlæggende overvejelser i hvad det er man vil med kunden, og hvordan man reelt har tænkt sig at bære sig an.

Alle virksomheder bør være mere opsøgende, men de bør samtidig forholde sig mere professionelt til hvorfor og hvordan de udøver deres opsøgende salg.

Den enkelte sælger eller rådgiver bliver aldrig professionel hvis ikke det opsøgende salg bliver implementeret i en ramme, som både er velovervejet og er en naturlig del af dagligdagen på jobbet på lige fod med andre daglige arbejdsrutiner i virksomheden.

Opsøgende salg er en proces, hvor succes skabes ved hjælp af nøgleord som; Strategisk forberedelse, Vurdering af emneprofil, Behovsafdækning, Indvendinger og Vedholdenhed.

Vores salgstræning indeholder følgende:

Under et salgstræningsforløb hos Phoner2support lærer du:

  • Rammesætning og struktur
  • Teori og mentaltræning
  • Behovsafdækning – kunsten at stille spørgsmål så kunden taler
  • Indvendingsbehandling
  • Analyse af købssignaler

Og helt specielt for Phoner2support, køres der ingen salgstræning uden hands on – hvad betyder det?

Vi kræver at det teoretiske trænes sammen med sælgerne i virkeligheden/callcentret – kort og godt. Vi står på sidelinjen, klar til at supportere dig når du ringer dine nye og potentielle kunder op.

Phoner2support har spidskompetencer inden for telemarketing, mødebooking og opsøgende salg, og vi ved hvad der skal til – og kan bringe vores viden ind i din salgsvirksomhed.

Det er i dag meget vigtigt at det opsøgende salg er en naturlig del af sælgerens arbejdsdag, selvfølgelig med stor respekt for andre arbejdsopgaver.

Vi ved, at det opsøgende salg er en stor udfordring for mange, da der ”trækkes” meget på den menneskelige ressource. Desværre er det opsøgende salg mange steder slet ikke implementeret og struktureret på en vedvarende og professionel måde. Hos Phoner2Support kan vi lære dig alt om det opsøgende salg.

Hvem henvender vores salgstræning sig til?

Vores salgstræning henvender sig til dig, der arbejder med salg til daglig. Det kan være at du arbejder som sælger eller konsulent. Vi hjælper også callcentre med træning af deres medarbejdere. Vi tilbyder træning til både øvede og mindre trænede. Vores brede erfaring med opsøgende salg i forskellige brancher, er den vi kan give videre til dig under et træningsforløb.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores forløb.

Til daglig holder vi til i Roskilde hvor du naturligvis altid er velkommen til en uforpligtende kop kaffe, hvor vi vender dine muligheder for træning i salg.

Udover salgstræning, beskæftiger vi os også med mødebooking.

MERE END 43 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet består af modne erhvervsfolk med mange års erfaring – vi benytter til tider eksterne samarbejdspartnere, som medvirker til at vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

mt|assignment|

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 61 78 78 67 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:
▪ Timepris
▪ Dagspriser

Bag facaden

Phoner2Support har hjulpet en lang række af virksomheder med at styrke deres salg.

Tilfredse kunder

Års erfaring

deltagere til peptalk

Opkald fortaget

Er du klar til at få styrket dit salg?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi svarer indenfor 24 timer.