PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK

Hvilke data indsamler phoner2support om dig?

Phoner2support ApS
Tinghøjvej 5
3650 Ølstykke
Cvr: 30 48 38 20

Besøger du vores hjemmeside, indsamler vi din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og dine aktiviteter på siden, fx hvilke sider du ser, dine søgninger m.v. Vi ønsker ikke at indsamle følsomme data om dig, medmindre du selv har givet os dem.

Hvordan bruger vi dine data?

Vi bruger kun data om dig til at lave en profil af dig, give dig målrettet markedsføring i det omfang du har givet tilsagn, hindre uregelmæssigheder og optimerer vores hjemmeside. Efter persondataforordningens artikel 6 må vi behandle dine data, hvis:

a) du har givet samtykke hertil, og/eller accepteret cookies
b) c)

Tilbagekalder du et samtykke, fortsætter vores behandling af dine data alene, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller kan baseres på en interesseafvejning.

Hvem får adgang til dine data?

Leverandører, der arbejder for os, kan få adgang til dine data, men må kun bruge dem til at løse de opgaver, vi beder dem om, og inden for de formål, vi har nævnt ovenfor. Det kan fx være virksomheder, der hjælper os med IT- og kundesupport.

Hvor længe opbevarer vi data?

Vi opbevarer dine data, så længe du bruger vores tjenester, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, vi har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere vores behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter vi dine data, medmindre vores behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter vi dine data senest ½ – 1 år efter, at formål er ophørt, dog gemmes data om din onlineadfærd i Google Analytics i op til 26 måneder og vil derefter automatisk blive slettet. Vi har sikret os en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder

Du kan få indsigt i de data, vi behandler om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at vores brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod vores behandling, må vi ikke længere behandle dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet os, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet os dit samtykke til at få markedsføringsmateriale mv., kan du til enhver tid tilbagekalde dette via jannich@phoner2support.dk

Kontakt og klager

Phoner2support kan kontaktes på, på telefon +45 70 22 02 92 eller via brev Phoner2support ApS, Tinghøjvej 5, 3650 Ølstykke.
Du kan også klage over vores databehandling til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Ændringer

Vores persondatapolitik kan ændres men altid ses på vores hjemmeside. Hvis vi ændrer vores persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil vi orientere dig herom.

ANVENDELSE AF COOKIES

Når du besøger phoner2support.dk, udveksler din internetbrowser informationer med vores servere, og på den måde efterlader du elektroniske spor – også kaldet COOKIES. Disse cookies indeholder eksempelvis informationer omkring:

  • hvilke sider du har kigget på hos os, hvornår og hvor længe
  • hvilke internetbrowser du bruger
  • hvilken skærmopløsning du har
  • hvilket styresystem du anvender
  • hvilken enhed du besøger hjemmesiden med (computer, tablet eller mobil)
  • hvilken anden webside du kom fra

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Klik her for at læse mere.

Du kan læse mere om cookiebekendtgørelsen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Cookies fra Google Analytics

På phoner2support.dk anvender vi primært cookies fra statistikprogrammet Google Analytics til at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden.

Fravælg cookies fra Google Analytics her

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe, som Google har lagret her.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Phoner2support ApS, skal du rette henvendelse på jannich@phoner2support.dk Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Persondata- og cookiepolitik opdateret maj 2018.