Om Phoner2Support

Hvorfor vælge os?

Phoner2support er et lille konsulenthus, med fokus på Telemarketing, mødebooking, undervisning, freelance salg og Field Marketing.

Jannich Rindom har arbejdet med telesalg i mere end 15 år og har hjulpet små som store virksomheder med at skabe vækst i salget. Jannich og hans team har specialiseret sig i at holde en lav retur procent og en høj kundetilfreds, uden at gå på kompromis med hverken værdier eller budget.

Branchens bedst bookede møder i din kalender?

Vi har erfaringen, disciplinen og evnen til at sikre de bedste møder. Det gør vi i form af mødebookinger af høj kvalitet, et afstemt grundlag, og en daglig rapportering som gør vores konkurrenter misundelige. Vi er både stolte og taknemlige over at kunne repræsentere vores samarbejdspartner på den bedst tænkelige måde – at værne om
dine værdier.

Hvorfor Jannich Rindom og Phoner2Support?

  • +1.000 kursister og peptalks i bagagen
  • Branchens bedst bedømte på Trustpilot, Google og Ratepanel
  • 70 personlige anbefalinger til Jannich Rindom på LinkedIn

Vi samarbejder med både små og store virksomheder i flere forskellige brancher. Har du brug for en professionel sparringspartner der værner om dine værdier – ja, så er du kommet det rette sted!

Vores team

Phoner2Support samarbejder med en række eksterne konsulenter, som vi alle sammen kan stå inde for. Derfor kan vi tilbyde komplette løsninger for vores kunder.

Jannich Rindom:

Jannich Rindom:

Indehaver

Med 16+ års erfaring og en MasterClass i salg & Markedsføring og Coaching kan jeg roligt sige, at jeg er nørd og ekspert indenfor salg.

Jeg arbejder ud fra realiserbare mål samt visioner under mottoet: “Intet er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid”

Bag facaden

Phoner2Support har hjulpet en lang række af virksomheder med at styrke deres salg.

Tilfredse kunder

Års erfaring

deltagere til peptalk

Opkald fortaget

Er du klar til at få styrket dit salg?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi svarer indenfor 24 timer.