Med mere end 43 års erfaring med mødebooking, består vores salgsteam af modne og erfarne erhvervsfolk med et bredt branchekendskab. Vi har gennem årene booket et hav af møder med relevante kundeemner i mange forskellige brancher. Har du et produkt, der har sin berettigelse på det danske marked? – Så er mødebooking en unik mulighed for at komme i dialog med potentielle fremtidige kunder.

Hvorfor mødebooking?

Mødebooking er en meget effektiv salgsform, der sikrer dig direkte kontakt med nye kundeemner. Det vigtigt at tage denne form for salg seriøst, for gøres dette kun halvhjertet, risikerer du at tabe salget. Derfor tager vi denne disciplin yderst seriøst, og vi går ikke i gang med at ringe ud før vi har et indgående kendskab til din virksomhed, kunden og branchen generelt. Mødebooking er et fantastisk salgsværktøj, der kan give dig flere kunder og derved også øge omsætningen i din virksomhed.

Fordelene ved mødebooking hos Phoner2support

Hos Phoner2support har vi altid kunden i fokus og har altid fokus på kvalitet frem for kvantitet. Derfor laver vi altid en grundig research inden vi går i gang med at booke møder med potentielle kundeemner. Vi er meget fleksible og vi kan både lave kortere og længere kampagner til såvel små, mellemstore og større virksomheder.

Mødebooking og opsøgende salg handler om at skabe gode relationer. Det er disse relationer, Phoner2support har arbejdet gennem lang tid og som i dag er vores banebrydende tilgang til mødebooking.

Hos Phoner2support får du kort sagt:

  • En strategisk tilgang til mødebooking. Vi mener at over 70 % af succesen ligger i forberedelsen
  • Fuldt fokus på kvaliteten, da det er den som baner vejen for et bæredygtigt samarbejde
  • Vi lægger vægt på dine værdier, som afspejler sig i alle telefonsamtaler

Mødebooking tilpasset jeres behov

Ingen virksomheder er ens og har de samme behov. Hos Phoner2support tilbyder vi skræddersyede løsninger, der er 100% tilpasset netop din virksomhed. Hos os putter vi ikke din virksomhed ned i en standardiseret pakkeløsning, men i fællesskab udarbejder vi en arbejdsplan, der skal sikre at de forventede mål bliver opfyldt.

Vi ønsker også en grundig gennemgang af virksomheden, så vi er godt rustet til opgaven. Det er vigtigt for os at vi kender kulturen i virksomheden, da vi skal repræsentere din virksomhed og ofte er i dialog med beslutningstagere og personer i høje stillinger.

Hos os får du en loyal og tæt samarbejdspartner, som gennem en tæt dialog hjælper dig med at få møder med nye potentielle kundeemner. Det er den personlige kontakt en af grundstenene for en succesfuld kampagne.

Sådan arbejder vi med mødebooking

Mødebooking er vores spidskompetence. Vi har stor erfaring i eksekvering af mødebooking kampagner og vi har mange bookede møder bag os. Derfor ved vi også hvilke kriterier der skal være opfyldt, før vi kan gå i gang med en kampagne. Det er yderst vigtigt, at vi sammen får lavet en grundig forventningsafstemning og at der bliver opsat klare mål for kampagnen. Hos os har du selv indflydelse på kampagnen og sammen opsætter vi de mål, der skal skabe en succesfuld kampagne.

B2B mødebooking

Handler din virksomhed med andre virksomheder, er mødebooking en fantastisk mulighed for at øge tilgang af kunder. Hos Phoner2support har vi stor erfaring med B2B, og vi ved derfor hvordan vi bedst muligt griber arbejdet an. Vi sætter os grundigt ind i de forskellige kundeemner før vi går i gang med arbejdet. Det er vigtigt, at vi forstår både din og deres forretning og ved at de har et behov for dit produkt eller din ydelse. Vi sørger altid for at indgå en personlig dialog og vi tager altid kontakt til beslutningstageren i virksomheden.

MERE END 43 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet består af modne erhvervsfolk med mange års erfaring – vi benytter til tider eksterne samarbejdspartnere, som medvirker til at vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

mt|assignment|

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 61 78 78 67 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:
▪ Timepris
▪ Dagspriser

Bag facaden

Phoner2Support har hjulpet en lang række af virksomheder med at styrke deres salg.

Tilfredse kunder

Års erfaring

deltagere til peptalk

Opkald fortaget

Er du klar til at få styrket dit salg?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi svarer indenfor 24 timer.