Telemarketing handler på så mange måder om mere end bare et telesalg – Det handler i bund og grund om at skabe en god dialog, og en troværdighed for ens kommende samarbejdspartner.
Vejen til et godt samarbejde med mig:
Vi tager et indledende møde hvor vi ser på mulighederne for et mere dybdegående samarbejde – Vi kaster boldene højt og satser på vi griber de samme bolde – Så har vi et godt udgangspunkt for en testperiode hvor vi i fællesskab sætter nogle retningslinjer for hvordan opgaven bør gribes an.
Jeg har som udgangspunkt en masse dybdegående spørgsmål som jeg rigtigt gerne vil blive klogere på, inden jeg takker ja til en opgave. Det er vigtigt at jeg er ”klædt” ordenligt på, da jeg repræsentere din virksomhed i den anden ende af røret. Så jo mere værdi du giver mig, jo bedre er jeg rustet til evt. spørgsmål jeg kan modtage eller stille i forbindelse med et samarbejde.
Jeg har værktøjerne til at finde dine potentielle kunder – Hertil benytter jeg et af Danmarks bedste søgeredskaber.
En testperiode er som min. 20 timer hvor jeg danner mig et overblik over selve opgaven. Jeg forventer i en testperiode at gennemføre omkring 100-150 telefonopkald, udarbejde salgsdialogen og gå i dybden med dine værdier. Det underordnet om det Mødebooking eller telesalg.
Salgstræning derimod er som min. 4 timer.
Når jeg beskriver jeg løber langt for mine kunder- er det underordet hvor i landet vi mødes.
I Dag er jeg f.eks. i Odense og afholder 4 møder med vidt forskellige virksomheder.
Mit mobile kontor som i dag er i Odense
20150616_082711
telesaelger-jannich-rindom
Med venlig hilsen
Jannich Rindom
Phoner2support
Mødebooking, telesalg og Salgstræning
Jannich@phoner2support.dk