Jannich Rindom:

 • Ledelse
 • Telemarketing
 • Salg

jannich@phoner2support.dk

Mit navn er Jannich Rindom, 32 år, gift og har to skønne børn, jeg er løbeentusiast, og ejer af konsulenthuset.
Jeg har mere end 14 års erfaring inden for telemarketings -branchen. Jeg har en (KAM og COU) Uddannelse, bedre betegnet som en; MasterClass i salg & Markedsføring og Coach.
Du kan læse mere om mig her på www.jannichrindom.dk
Min personlige profil er med udgangspunkt i en optimistisk og positiv indgangsvinkel. Jeg arbejder ud fra realiserbare mål samt visioner under mottoet: ”Intet er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid ”
Claus Hansen
Claus Hansen:

 • Ledelse
 • Salg

cs@oxeogco.dk

Mit navn er Claus Hansen, 53 år, konsulent med speciale i ledelse, strategi og salg.
Claus fungerer som projektkoordinator. Han er manden i marken når salget skal gennemføres med et godt solidt håndtryk. Claus er daglig leder i Oxe&Co hvor de opgaver vi samarbejder omkring, løftes igennem!
Oxe&Co er en tæt og stærkt strategisk samarbejdspartner til Phoner2support ApS.
Claus har 33 års erhvervserfaring, 20 års ledelseserfaring og 7 års salgserfaring. Er gråt guld med sort bælte i personale- og lederudvikling. Empatisk, afbalanceret, dreven og erfaren og målrettet problemknuser. Analystisk og strategisk stærk begreber KPI og (måske) daglig rapportering
Sami Widell
Sami Widell:

 • Ledelse
 • Strategisk Kommunikation
 • Strategisk Marketing

salg@phoner2support.dk

Mit navn er Sami Widell
Jeg har 20 års ledelseserfaring heraf 10 fra Danmarks tredjestørste turistattraktion, Zoologisk Have. Jeg har det sorte bælte i marketing, adfærdspsykologi og nå ja, karate, og så stræber jeg altid efter at finde løsninger og skabe værdi for kunden.

 • Ekspert i relationssalg, relationship management samt salg-og marketing til både private samt til store og små virksomheder
 • Rolig i kriser, medievant, strategisk begavet, afbalanceret og troværdig
 • Resultatorienteret, imødekommende og god til at netværke
Mette Kronborg
Mette Kronborg:

 • Telemarketing

salg@phoner2support.dk

Mit navn er Mette Kronborg
Jeg graver gerne lidt dybere for at skabe de relevante kontakter eller den relevante viden til vores kunder, og går aldrig på kompromis med kvaliteten i den dialog jeg har, med de emner jeg taler med.
Jeg er bestemt ikke kedelig, men jeg er heller ikke ”smart i en fart”. Jeg har mere end 25 års erfaring med ledelse, salgsudvikling og ikke mindst telemarketing.
Allan Fastholm
Allan Fastholm:

 • Field Marketing

allan@tigar17.dk

Allan Fastholm 35 år, Field Marketing specialist
Allan har mere end 10 års erfaring med salg, HR og ledelse. Allan har altid haft et stort drive, og er konstant opmærksom på de små detaljer for at sikre den gode kvalitet.
Allan er tilmed en dygtig billardspiller og benytter en stor del af sin fritid på dette foruden sin kæreste og sin familie.
Rasmus Amdi
Rasmus Amdi:

 • Field Marketing

rasmus@tigar17.dk

Rasmus Amdi 26 år, Field Marketing specialist.
Rasmus har mere end 5 års erfaring med direkte salg, og er en dygtig teamleder. Rasmus holder fokus på resultatet og sikrer en dynamisk og spændende hverdag for alle medarbejdere omkring ham.
Rasmus er dertil en stor sportsfan og ynder at bruge sin fritid på familien og Premier League.
Phoner2support er et lille konsulenthus, med fokus på telemarketing, mødebooking og salgstræning.
I et samarbejde er vi giver og modtager i balance, hvilket altid har givet os muligheden for at skabe merværdi for vores kunder.
Værdier som ærlighed og åbenhed er i højsædet, da det er udgangspunktet for den direkte kontakt som al telemarketing handler om.
Hvordan handler du?
Lad os hjælpe dig med at sælge mere

MERE END 13 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet består af modne erhvervsfolk, med mange års erfaring – vi benytter til tider samarbejdspartnere, som gør vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 70 22 02 92 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:

Timepris
No Cure No Pay
Provision af dit salg

Kontakt os for mere info