Jannich Rindom:

 • Ejer
 • Telemarketing
 • Salg
 • Underviser

jannich@phoner2support.dk

Mit navn er Jannich Rindom, 32 år, gift og har to skønne børn, jeg er løbeentusiast, og ejer af konsulenthuset.
Jeg har mere end 14 års erfaring inden for telemarketings -branchen. Jeg har en (KAM og COU) Uddannelse, bedre betegnet som en; MasterClass i salg & Markedsføring og Coach.
Du kan læse mere om mig her på www.jannichrindom.dk
Min personlige profil er med udgangspunkt i en optimistisk og positiv indgangsvinkel. Jeg arbejder ud fra realiserbare mål samt visioner under mottoet: ”Intet er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid ”
Claus Hansen
Claus Hansen:

 • Projektledelse og koordinering
 • Underviser
 • Konsulent i marken

cs@oxeogco.dk

Mit navn er Claus Hansen, 54 år, konsulent med speciale i ledelse, strategi og salg.
Claus fungerer som projektkoordinator. Han er manden i marken når salget skal gennemføres med et godt solidt håndtryk. Claus er daglig leder i Oxe&Co hvor de opgaver vi samarbejder omkring, løftes igennem!
Oxe&Co er en tæt og stærkt strategisk samarbejdspartner til Phoner2support ApS.
Claus har 33 års erhvervserfaring, 20 års ledelseserfaring og 7 års salgserfaring. Er gråt guld med sort bælte i personale- og lederudvikling. Empatisk, afbalanceret, dreven og erfaren og målrettet problemknuser. Analystisk og strategisk stærk begreber KPI og (måske) daglig rapportering
Casper Hübertz Buch
Casper Hübertz Buch:

 • Telemarketing

salg@phoner2support.dk

Mit navn er Casper
Jeg graver gerne lidt dybere for at skabe de relevante kontakter eller den relevante viden til vores kunder, og går aldrig på kompromis med kvaliteten i den dialog jeg har, med de emner jeg taler med.

Jeg er bestemt ikke kedelig, men jeg er heller ikke ”smart i en fart”. Jeg har mere end 13cårs erfaring med salgsudvikling og telemarketing.

Katrine Chemnitz Henriksen
Katrine Chemnitz Henriksen :

 • Mødebooker

salg@phoner2support.dk

Katrine Chemnitz Henriksen.
Jeg trives med det relationsbaseret salg. Jeg har været selvstændig det meste af mit arbejdsliv og har stor erfaring med og lysten til at sælge. Derudover har jeg som konsulent, arbejdet meget med digital markedsføring. Jeg er altid frisk på en udfordring og har en god grundforståelse for et godt købmanskab.
Brit Røjkjær
Brit Rødkjær:

 • Specialist i mødebooking
 • Kreativ tænkende
 • Sælger med hjertet på det rette sted

salg@phoner2support.dk

Brit Rødkjær.
Mit navn er Brit Røjkjær, jeg er 30 år og selvudnævnt NØRD indenfor salg. Med mine beskedne 30 år på bagen, har jeg brugt ca. halvdelen af disse år, på at arbejde med salg og mødebooking – fordi jeg ikke kan lade vær’. Med min jyske charme og relationsbåret tilgang i telefonen, opnår jeg dybe og værdibaserede samtaler. Det er årsagen til, at kunderne gerne vil sige ja, til at åbne døren og byde på en kop kaffe. Jeg sætter en ære i dialogen og forsøger at sætte mig ind i kundens sted, således mødet bliver en succes for både sælger og kunde.

KONKRETE OMRÅDER:
Har et dybt kendskab til brancher som IT, Print, telefoni, reklame og annoncering, rengøring og transport, men har også arbejdet med mange andre brancher

Phoner2support er et lille konsulenthus, med fokus på Telemarketing, mødebooking, undervisning, freelance salg og Field Marketing.

I et samarbejde er vi giver og modtager i balance, hvilket altid har givet os muligheden for at skabe merværdi for vores kunder.
Værdier som ærlighed og åbenhed er i højsædet, da det er udgangspunktet for den direkte kontakt som al salg handler om.
Hvordan handler du?
Lad os hjælpe dig med at sælge mere

MERE END 43 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet består af modne erhvervsfolk, med mange års erfaring – vi benytter til tider samarbejdspartnere, som gør vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 70 22 02 92 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:

Timepris
No Cure No Pay – Efter endt testperiode.
Provision af dit salg – Efter endt testperiode.

Kontakt os for mere info