FIELD MARKETING

FIELD MARKETING HOS PHONER2SUPPORT – MED FOKUS PÅ KUNDENS VÆRDIER!

Effektiv markedsføring er et afgørende værktøj, når det kommer til at opretholde en langsigtet succes i erhvervslivet. Markedet i dag er så konkurrencepræget, at det er essentielt at vælge den rigtige form for markedsføring, der giver fodfæste til din virksomhed, dit produkt og dine ydelser. Field Marketing kunne være netop dit instrument til at komme ind og blive synlig aktør på markedet, eller være en alternativ metode for etablerede virksomheder til at skabe mersalg og øge omsætningen.

GAMMEL KENDING I NYE KLÆDER

Field Marketing er egentlig en traditionel metode hvorpå en vare præsenteres direkte for kunden. I dag har disciplinen fået ansigtsløft, er blevet raffineret og betegnes som en gren af markedsføring, hvor brands får deres produkter og ydelser ud foran de forbrugere der findes “ude i marken”. Det kan være direkte i gadebilledet, ved arrangementer eller på offentlige steder foran fx indkøbscentre eller storcentre. Field Marketing kan omfatte kampagner, demonstrationer og direkte salg.

Målene for Field Marketing varierer efter virksomhed og kampagne, men nogle fælles mål omfatter ‘brand awareness’, øget salg på målrettede steder samt øget engagement med lokale målgrupper.

KUNDEN I ØJENHØJDE

En af de store fordele ved Field Marketing er, at det gør det muligt for dig at komme i direkte kontakt med forbrugerne. Uanset hvor eventen eller kampagnen finder sted, og hvor i gadebilledet denne kontakt skabes, så handler det om at møde sit publikum i øjenhøjde. At få den direkte kontakt der kan være så vigtig og som skaber en værdifuld kommunikation på et individuelt niveau.

Folk reagerer nemlig ofte stærkere på disse personlige interaktioner, end på de typiske relationer der finder sted via internettet, fra trykte annoncer, eller på reklame fra TV eller radio. Den fysiske kontakt skaber simpelthen en mere effektiv og markant relation mellem den vare/ydelse der tilbydes, og den målgruppe der ønskes. Af denne grund kan de repræsentanter der udøver Field Marketing for din virksomhed, ofte skabe banebrydende resultater, øge bevidstheden om dine varer og tjenester – og i sidste ende styrke dit brand.

STYR PÅ OMKOSTNINGER OG RESULTATER

Man kan ikke komme uden om, at omkostninger og økonomi er vigtige faktorer, når man planlægger sine kampagner. En af de store fordele ved Field Marketing er, at det kan være ret omkostningseffektivt når det gøres rigtigt og en relativ billig metode at nå ud til et til tider meget bredt publikum. Man kan nemmere styre og kontrollere sine kampagner på den skala man ønsker, og det er muligt at holde en nøjagtig oversigt over succesen for hver kampagne man udfører. Baseret på de salg der skabes på dagen – og den direkte interesse af affødes hos publikum under selve eventen – kan man nemt beregne et præcis afkast på den investering man har foretaget.

Der kan være forskel på hvilke produkter eller ydelser der er mest egnede til Field Marketing og som giver det bedste resultat. Få den korrekte rådgivning og tag en snak med os om muligheden for Field Marketing til netop din virksomhed.

FIELD MARKETING ER ET HÅNDVÆRK

Hos Phoner2Support, betragter vi Field Marketing er som alt andet salg; nemlig som et håndværk. Et håndværk vi er stolte over at kunne håndtere og tilbyde vores kunder.
Kunsten er at rådgive kunderne, skabe værdi og markedsføre vores samarbejdspartnere på en pæn og sober måde. Hos Phoner2support handler det om mere end blot at sælge. Vi ønsker vores samarbejdspartnere præsenteres ordentligt og med de bedste værdier som findes indenfor salgsverdenen. Vores tilgang er simpel ”du sælger ikke til kunden, du hjælpen kunden!”

Tøv ikke med at kontakte os, for en uforpligtende snak på tlf 70 22 02 92.

MERE END 43 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet beståer af modne erhvervsfolk med mange års erfaring – vi benytter til tider eksterne samarbejdspartnere, som medvirker til at vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 70 22 02 92 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:

Timepris
No Cure No Pay
Provision af dit salg

Kontakt os for mere info

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

1 + 2 = ?

Phoner2support ApS | Tlf: 61 78 78 67 | Mail: Jannich@phoner2support.dk | CVR 30 48 38 20 | Privatlivspolitik