Kære Iværksætter,
Går du med en klump i maven hver gang du skal til at gribe telefonrøret og kontakte nye kunder – Eller oplever du, at de ting du gerne vil sige ender ud i en kludret dialog hvor du i sidste ender med  at fremstå på en negativ måde?
Jeg har valgt at invitere 4 iværksætter forbi mit kontor i Nordsjælland hvor jeg gennemgår de vigtige elementer for at opnå succes med telesalget/mødebooking. Jeg afsætter 2 timer til hver iværksætter. (hver virksomhed)
Jeg bruge en simpel tilgang som har fulgt mig selv de senest 12år.
Vi gennemgår følgende:
Præsentationstekniker, angst, skab succes med telefonen, hvor stammer telemarketing fra, fjern den negative holdning til de opsøgende sælgere!
Send en mail til Jannich@phoner2support.dk
Overskrift salgstræning
(Beskriv din virksomhed)
(Hvis du har forsøgt dig i selv at ringe ud hvad du oplevede af udfordringer – bare en kort beskrivelse. )
phoner2support-praesenter
De bedste hilsner
Jannich Rindom
Mødebooking, telesalg & Salgstræning.
Læs hvad mine kunder siger: