Om Phoner2support

Hej!

Mit navn er Jannich Rindom og jeg er direktør i Phoner2support. Jeg har mere end 13 års erfaring inden for telemarketings -branchen og har en (KAM) Uddannelse bedre betegnet som en; MasterClass i salg & Markedsføring fra Probana Business School, uddannelsen er gennemført i 2016 Min personlige profil er med udgangspunkt i en optimistisk og positiv indgangsvinkel og jeg arbejder ud fra realiserbare mål samt visioner under mottoet:

” Intet er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid ”

Phoner2support er et telemarketingbureau /lille konsulenthus, med fokus på telemarketing, mødebooking samt salgstræning.

I et samarbejde er jeg giver og modtager i balance, hvilket altid har givet mig muligheden for at skabe merværdi for mine kunder.

Værdier som ærlighed og åbenhed er i højsædet, da det er udgangspunktet for den direkte kontakt som al telemarketing handler om.

Hvordan handler du?

Phoner2support har et tæt samarbejde med tre mindre bureauer, hvor værdierne står ens med Phoner2support´s målsætning for kvalitet og troværdighed. Visse opgaver kræver mangfoldighed og evnen til at kunne træde stærkt til når et behov måtte opstå – dette er fundamentet for et tæt samarbejde med os!

Lad mig hjælpe dig med at sælge mere

MERE END 13 ÅRS ERFARING MED TELEMARKETING

Salgsteamet består af modne erhvervsfolk, med mange års erfaring – vi benytter til tider samarbejdspartnere, som gør vi kan tilpasse os de fleste rollemodeller til den pågældende opgave.

DOKUMENTEREDE SALGSRESULTATER

Phoner2support dokumenterer salgsresultater fra tidligere opgaver og kunderelationer. Kontakt os på telefon 70 22 02 92 og få mere at vide.

PRISER

Vi starter altid med at sætte os korrekt ind i opgaven og dernæst forbeholder vi retten til at give en fair pris.

Vi tilbyder følgende modeller:

Timepris
No Cure No Pay
Provision af dit salg

Kontakt os for mere info

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Phoner2support ApS | Tlf: 70 22 02 92 | Mail: Jannich@phoner2support.dk | CVR 30 48 38 20